DioFit gaat 24/7 open

Pre order nu eenmalig je toegangsdruppel voor maar €15,00

Met de toegangsdruppel kan jij sporten wanneer je wil, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Goed nieuws, wij gaan 24/7 open! Binnenkort kun je bij ons dus altijd terecht om jouw fitnessdoelen te bereiken!

Met onze 24/7 open druppel kan je ALTIJD sporten wanneer het jou uitkomt. Voordat je begint met school of na je late dienst, het kan allemaal. Tussen 21:00 en 09:00 zijn er geen begeleiders aanwezig, maar houden we op afstand wel een oogje in het zeil door gebruik te maken van slimme camera’s. Dit betekent dat je altijd veilig en met veel plezier kan komen sporten. 

Om 24 uur toegang te krijgen heb je een speciale toegangsdruppel nodig. Deze kan je aanvragen  door het onderstaande formulier in te vullen en direct te betalen. Je moet hiervoor wel een lopend abonnement hebben. Nog geen abonnement? Sluit er dan hier een af of loop dan even bij ons binnen. We laten dan graag alle mogelijkheden zien en kiezen een abonnement dat perfect bij jou wensen en doelen past. 

Oefening_3

Wat zijn jouw voordelen?

✔ Trainen wanneer het jou écht uitkomt

✔ Niet meer afhankelijk van openingstijden

✔ Van 09:00 tot 21:00 begeleiding aanwezig

✔ Toegang tot alle faciliteiten 

Oefening_3

Vraag hieronder jouw 24/7 druppel aan

Totaal: € -
Totaal

Het aanvragen van een 24/7 druppel kan alleen als je een lopend abonnement hebt. 

Nog geen abonnement? Sluit er dan
hier een af of loop even bij ons binnen 😁

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit