Menu Sluiten

BEGELEIDING

Persoonlijk trainingsadvies zodat jij op de juiste manier jouw fitness doelen kan behalen. De begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw ervaring.


EGYM

Een full body workout in 30 minuten. Doordat de apparaten volledig op jouw lichaam worden afgesteld ervaar je de ideale full body training. Je traint dus snel, effectief en vooral met plezier.


VOEDINGSSCHEMA

Naast het sporten is je voeding een van de belangrijkste factoren bij het behalen van resultaten. Wij helpen je graag hiermee op weg door het opstellen van een gepersonaliseerd voedingsschema .

HUIDPLOOIMETING

Bij DioFit kan je nauwkeurig jouw vetpercentage & calorie behoefte laten meten door middel van onze huidplooi meter.


.

SHOP

Voedingssupplementen, fitness accessoires en afslank producten van o.a. XXL Nutrition zijn terug te vinden in onze showroom.


ZONNESTUDIO

Verantwoord zonnen onder de modernste zonnebanken. Ook bieden wij een breed aanbod tanning producten die gebruikt kunnen worden tijdens het zonnen.

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit