Menu Sluiten

BUITENSPORTEN

Het is tijd om weer in beweging te komen. Aangezien wij onze deuren nog niet mogen openen hebben we er voor gezorgd dat je buiten aan de slag kan. Dit geldt voor zowel groepslessen als het vrije fitnessen. Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

Ik heb een lopend abonnement

Als je een lopend abonnement hebt kan je via de DioFit app een tijdslot reserveren. Hier heb je tijdens je inschrijving een activatie mail van ontvangen.

Contact

Kan je geen account gegevens vinden of heb je problemen met inloggen? Neem dan  even contact op via de onderstaande gegevens.

Geen abonnement, maar toch willen sporten? Dat kan! 

Als je geen abonnement hebt maar toch graag wil fitnessen ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden namelijk drie mogelijkheden.

Optie 1: Abonnement afsluiten

Een abonnement afsluiten kan al vanaf € 24,95 per maand. Het voordeel hiervan is dat je na de lockdown ook gewoon door kan sporten binnen onze club. Dit betekent dat je dan gebruik kan maken van meer dan 800m2 van onze sportfaciliteiten. Daarnaast gaan we zodra de lockdown voorbij is ook 24/7 open. 

Optie 2: Maandkaart

Naast abonnementen bieden wij ook voor € 35,00 een maandkaart aan. Hiermee ben je 30 dagen welkom om te komen trainen of voor het volgen van een groepsles. 

Optie 3: Dagkaart

Voor de sporters die graag eenmalig een keer willen trainen hebben we een dagkaart. Voor € 6,00 kan je dan eenmalig fitnessen of meedoen aan een groepsles.

Interesse in een dagkaart? Neem dan even contact met ons op.

Maak hieronder jouw keuze

Via de onderstaande knop kan jezelf direct online inschrijven.
Hulp nodig bij je keuze? Neem dan even contact met ons op.

Openingstijden Fitness

Maandag          10:00 tot 19:00 uur

Dinsdag            10:00 tot 19:00 uur

Woensdag        10:00 tot 19:00 uur

Donderdag       10:00 tot 19:00 uur

Vrijdag               10:00 tot 19:00 uur

Zaterdag            10:00 tot 17:00 uur

Zondag            10:00 tot 17:00 uur

Dit is het rooster van de groepslessen bij DioFit

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit