De ruimte

Ieder individu streeft naar andere doelen, ook binnen de sport is dit geen vreemd gegeven. Zo tracht de een zijn conditie op peil te houden en werkt een ander weer liever aan zijn maximale kracht. Diofit streeft naar het creëren van een omgeving waarin iedere sporter zijn doel kan bereiken zonder hierin beperkt te worden. Ons centrum is opgebouwd uit vijf verschillende trainingsruimtes waarbij iedere ruimte specifiek ingericht is.

De Algemene Fitnesshal

In deze ruimte vindt je de sterkste apparatuur beschikbaar van het merk Technogym/Grun Sport. Ieder toestel garandeert een uitdagende ervaring, met de vrijheid en het gevoel van vrije gewichten. Deze apparatuur heeft respect voor de fysiologische bewegingen van het lichaam en bied je optimale en zware trainingen aan zonder de trauma en stress die vrije gewichten kunnen veroorzaken. Alle apparatuur in deze hal is pin-loaded, je verandert de intensiteit gemakkelijk met een simpele handeling. In deze ruimte vind je ook yogamatten, fysioballen en andere accessoires waar je eigen lichaamsgewicht oefeningen kunt doen.

De Cardio Ruimte

Deze ruimte is voorzien van cardio apparatuur van het merk Life fitness. DioFit biedt verschillende vormen van cardio aan zodat jij binnen jou wensen direct kunt beginnen. Zo is onze cardio ruimte voorzien van steppers, loopbanden, lig-, zit- en spinningfietsen, crosstrainers en roeiapparatuur. Ieder apparaat is manueel in te stellen maar er is ook de mogelijkheid tot het volgen van voorgeprogrammeerde programma’s. Extra handig is het trainen met een hartslagband, alle cardio apparatuur is ingesteld om automatisch verbinding te maken met vrijwel alle merken hartslagbanden. (de voorkeur gaat uit naar hartslagbanden van polar, deze werken altijd)

De ”Vrije” Ruimte

De ”vrije ruimte” is voorzien van losse bankjes, halters, gewichten en dumbbells. De volledige ruimte is voorzien van een dikke rubberen vloer om onze apparatuur/vloer te beschermen. Tevens staat er plate loaded apparatuur van het merk Sterling, deze apparatuur is extra massief en kan erg zwaar belast worden. In de vrije ruimte heb je voldoende mogelijkheden om al je vrije oefeningen te verrichten. In de zomer is er volop airconditioning aanwezig zodat ook de temperatuur geen obstakel zal vormen voor een intensieve training.

De ”Heavy Duty” Ruimte

We willen bodybuilders, powerlifters en alle ander geïnteresseerden de mogelijkheid geven om het maximale uit hun training te halen, of dit nou op recreatief- of wedstrijd niveau is. Daarom heeft DioFit geïnvesteerd in een zaal die volledig ingericht is voor het zware werk. Denk hierbij aan speciale halters, bumper plates, zware dumbbells, kettle bells en een gehele ”heavy duty” vloer van rubber. Tevens is er een walking lunge baan die geheel vrij is van apparatuur, langs deze baan kun je uit de voeten met de battle rope.

De Groepsles Ruimte

Tevens is er een zaal gebouwd waar de meeste van onze groepslessen gegeven zullen worden. Deze ruimte voorzien van laminaat en spiegelwand is ingericht met een uitmuntend audiosysteem wat elke les tot een ervaring maakt.

Naast deze ruimtes heb je toegang tot gratis advies en begeleiding. Onze werknemers staan iedere dag  voor je klaar om je te voorzien van de belangrijkste informatie omtrent je training. Om iedereen te voorzien van een goede training  bieden wij gratis trainingsschema’s aan die wij zelf samenstellen per individu, hierdoor kun je direct een goede start maken. Bent u geen lid bij DioFit dan kunt u evengoed een trainingsschema laten samenstellen, er zijn hier dan wel eenmalige kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.diofit.nl/trainingsschemas.

kracht

kracht 1