eGym cirkel bij DioFit

Een total body workout in slechts 30-45 minuten

Video afspelen

Maak binnen enkele minuten online een afspraak voor een gratis proefles op onze unieke eGym cirkel!

"Als jij fitter, strakker en krachtiger wil worden maar niet veel tijd hebt of gewoon sneller resultaat wil zien is trainen met eGym iets voor jou"

De eGym cirkel is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Wat zeggen onze klanten?

eGym pakket

€39,95

✔ Onbeperkt eGym

✔ Onbeperkt Fitness

✔ Persoonlijk trainingsschema

✔ Persoonlijke begeleiding

Egym website

Waarom trainen op de eGym Cirkel?

✔ Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen  

✔ Jouw persoonlijke polsband

✔ Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week

✔ Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding

✔ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat

✔ Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in ‘Oostrum’!

Egym website

Boek hieronder jouw gratis proefles

Deze personen gingen jou al voor!

Mooie sportschool, prettig ontvangen en e-gym is echt een aanrader💪
Michael van Maurik
5/5
Geweldig aanbod aan materiaal en methodes, personeel is zeer kundig en grootschalig ontwikkelt op het gebied van kennis. Je wordt vriendelijk geholpen en goed begeleid en geïnstrueerd indien nodig! En dit allemaal tegen een zeer laag lidmaatschap tarief!
Lars Schonenberg
5/5
Zo hoort een sportschool te zijn. Mooi ruim opgezet, goede begeleiding, goed onderhouden apperatuur en ruime openingstijden. Een echte aanrader
Dinand
5/5

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit