eGym cirkel bij DioFit

Een total body workout in slechts 30-45 minuten

Video afspelen

Maak binnen enkele minuten online een afspraak voor een gratis proefles op onze unieke eGym cirkel!

"Als jij fitter, strakker en krachtiger wil worden maar niet veel tijd hebt of gewoon sneller resultaat wil zien is trainen met eGym iets voor jou"

De eGym cirkel is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Wat zeggen onze klanten?

eGym pakket

€39,95

✔ Onbeperkt eGym

✔ Onbeperkt Fitness

✔ Persoonlijk trainingsschema

✔ Persoonlijke begeleiding

Egym website

Waarom trainen op de eGym Cirkel?

✔ Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen  

✔ Jouw persoonlijke polsband

✔ Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week

✔ Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding

✔ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat

✔ Fit & Vitaal in 30 minuten en uniek in ‘Oostrum’!

Egym website

Boek hieronder jouw gratis proefles

Deze personen gingen jou al voor!

Mooie sportschool, prettig ontvangen en e-gym is echt een aanrader💪
Michael van Maurik
5/5
Geweldig aanbod aan materiaal en methodes, personeel is zeer kundig en grootschalig ontwikkelt op het gebied van kennis. Je wordt vriendelijk geholpen en goed begeleid en geïnstrueerd indien nodig! En dit allemaal tegen een zeer laag lidmaatschap tarief!
Lars Schonenberg
5/5
Zo hoort een sportschool te zijn. Mooi ruim opgezet, goede begeleiding, goed onderhouden apperatuur en ruime openingstijden. Een echte aanrader
Dinand
5/5

Wegens lockdown gesloten

Het ziet er naar uit dat de sportscholen woensdag weer open mogen, dit is uiteraard geweldig nieuws! Wij gaan ons daarom voorbereiden op het binnensporten en zullen dan ook vanaf zondag 16 mei 2021 het buitensporten beëindigen. Hoogstwaarschijnlijk word het ons verplicht om in tijdsvakken te gaan werken, mocht dit zo zijn dan zal hier uiteraard nog een verdere update over plaats vinden.

 

Zodra we binnen heropenen zullen we direct 24/7 open gaan, de leden die hier al een druppel voor hebben aangeschaft mogen deze op komen halen op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei aanstaande, ook alle leden die de contributie hebben doorbetaald tijdens de lockdown kunnen gratis een druppel ophalen als eerste bedankje. Wij zijn vrijdag aanwezig van 10:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Iedereen die al een druppel gekocht heeft en ook de contributie heeft doorbetaald kan dit bedrag gecompenseerd krijgen door een email te sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp DRUPPEL.

 

Omdat we 24/7 open gaan zullen de bemande tijden bij DioFit veranderen, tijdens de bemande tijden zal er personeel aanwezig zijn als aanspreekpunt en om leden te begeleiden. De bemande tijden zijn doordeweeks van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 14:00 uur. Wil je voor of na deze tijden aanwezig zijn is een druppel noodzakelijk om binnen te komen, ook het verlaten van het pand is na bemande tijden alleen mogelijk met een druppel. LET OP: de druppel is enkel voor het openen van de entree deur, een ledenpas blijft verplicht en is nodig voor het openmaken van de toegangspoortjes.

 

Het is nog mogelijk voor leden om een druppel aan te schaffen, dit kan via www.diofit.nl/24-7-open .