29 Augustus: Barbecue en toernooi voor alle leden

Na al dat harde werk is er nu eindelijk tijd voor een beetje ontspanning, vandaar dat wij alle leden van DioFit bij deze willen uitnodigen voor een heerlijke barbecue die voor zaterdag 29 augustus 2015 gepland staat.

Voor iedereen die wel zin heeft in een lekkere barbecue speciaal voor alle leden van DioFit, is het mogelijk om voor slechts € 15,95 per persoon de gehele avond onbeperkt te eten en drinken, hieronder verstaan wij een volledig verzorgde barbecue inclusief bier, frisdrank en wijn. Tevens zal er gezorgd worden voor goede muziek!

Naast de barbecue organiseren wij tevens een estafette toernooi waarbij iedereen leuke prijzen kan winnen.  Het estafette toernooi bestaat uit teams die bestaan uit drietallen die zoveel mogelijk punten moeten verdienen met diverse oefeningen. Deelname is vrijwillig en geheel gratis. Daarbij kan iedereen meedoen, want de spelregels zijn zo ingericht dat iedereen kan deelnemen en winnen. Interesse? Onderaan de pagina vind je meer informatie!

Vanaf circa 16:00 uur zal het estafette toernooi plaatsvinden, indien je, je hiervoor niet hebt opgegeven ben je van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen.
Omstreeks 19:00 uur zal de barbecue van start gaan.

Opgeven kan uiterlijk tot en met 9 augustus (i.v.m. bestellingen) door te mailen naar evenementdiofit@gmail.com of aan de balie bij DioFit.

Wij zien je 29 augustus graag terug om er een leuke, gezellige avond van te maken!

Met sportieve groet,

Team DioFit

team diofit

Uitleg estafette toernooi