Menu Sluiten

We zijn weer open!

Het is zover DioFit is per 1 juli 2020 weer geopend. Het is volgens het protocol ”verantwoord sporten” niet meer verplicht om vooraf een tijdsblok te reserveren. U kan dus komen sporten zonder te hoeven reserveren.
Houdt overal 1,5 meter afstand

Maatregelen

  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst
  • Omkleden kan in de kleedkamers
  • Ledenpas en eigen handdoek is verplicht
  • Via de hoofdingang binnenkomen

Wij verzoeken iedereen zich aan de voorgeschreven regels te houden. Bij overtreden van deze regels zullen wij genoodzaakt zijn leden te weigeren.

Hopelijk tot snel! ♥️

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit