Menu Sluiten

DIOFIT

Omdat het beter kan

DioFit streeft altijd naar het beste resultaat, op welk gebied dan ook. Wij staan voor constante ontwikkeling en optimalisatie van een gezonde leefstijl en zullen hier ook altijd voor staan.

800m² fitness sensatie

Diverse specifiek ingerichte ruimtes voor jong, oud en voor ieder zijn eigen doel

Persoonlijke begeleiding

Een persoonlijk trainingsschema inclusief professioneel advies

Uitgebreid
aanbod

Inhouse fysiotherapeut, supplementen shop en zonnestudio

OVER ONS

Welkom bij DioFit Venray, leuk dat je onze website bezoekt.
Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een aantrekkelijke gym in de regio Venray. En die heb je gevonden!

DioFit Venray beschikt over 800m² fitness sensatie. beleef hier de onbeperkte mogelijkheden van fitness. Een allround fitnesscentrum verdeeld over diverse specifiek ingerichte ruimtes voor jong, oud en voor ieder zijn eigen doelen. Sporten bij DioFit is inclusief een persoonlijk trainingsschema en professionele begeleiding (indien gewenst).

Wij zijn een kwaliteit fitnesscentrum tegen een zeer scherpe prijs. Lees en zie hier meer over al onze fitness ruimtes en onbeperkte mogelijkheden.

Video afspelen

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit