Menu Sluiten

PERSONAL TRAINING

Voor alle leden en niet leden die een duwtje in de rug kunnen gebruiken bieden wij nu personal training aan. 

 Samen met onze top trainer Stijn Ruijs ga jij het maximale uit je training halen. Er zijn vele mogelijkheden afhankelijk van je doelstelling, denk hierbij aan personal training, coaching of voeding en advies. 

Wil je een vrijblijvend intake gesprek? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Voor meer informatie lees gerust verder. Hieronder worden een aantal vragen beantwoord over personal training onder leiding van Stijn. 

OVER STIJN RUIJS

Mijn naam is Stijn Ruijs. Al sinds mijn jeugd word ik enthousiast van sporten en socialiseren. Rond mijn 16e merkte ik dat coachen en training geven ook bij mijn interesses behoorde. Langzaam maar zeker kreeg ik door dat steeds meer mensen mij benaderde om een keer met ze te sporten, en dat ik het leuk vond om diegene met een lach naar huis te sturen. Hierdoor heb ik een liefde gekregen voor het zoeken van manieren om sporten leuk te maken voor mensen. 

Deze liefde heeft ervoor gezorgd dat ik me steeds meer ben gaan verdiepen in de materie van sporten en bewegen, en dat ik de HBO Sportkunde met succes heb afgerond. Nu wil ik met AS LIGHTNING mensen op een professionele en unieke manier helpen met het behalen van fysieke, en daardoor ook mentale doelen.

Hoe ziet een personal training traject eruit?

Een traject begint altijd met een intake waarbij we samen jouw doelen, bijzonderheden en interessen doornemen. In deze periode ga ik je lichaamssamenstelling meten door middel van methoden en theorieën die bij jou als individu passen. Hierna ga ik aan de slag met het creëren van een plan dat aansluit op jouw wensen, waarbij personalisering, haalbaarheid en plezier belangrijke ankerpunten zijn. Dit plan wordt door ons samen besproken en mijn keuzes worden toegelicht. 

Nu is het tijd om gas te geven! Ik ga ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt, en dat je na elke training met een voldaan gevoel terug naar huis kunt. Op het moment dat je thuis vragen hebt over voeding of sport, je minder motivatie hebt of je hebt vragen over blessures, dan is het mogelijk om mij tijdens het traject privé te benaderen via telefoon of WhatsApp.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom voor een personal training intake!

Sportschoenen meermaals versleten of nog nooit sportschoenen gehad? Ik ga je in elk geval helpen met het bereiken van je doelen. Ik vind het erg belangrijk dat er een wederzijds gevoel van vertrouwen heerst, waardoor inzet en respect ook verwacht kan worden van elkaar. 

Mijn trainingen en manier van coachen worden aangepast naar jouw persoonlijke situatie, maar zullen je blijven uitdagen om net dat stapje extra te zetten.

Ben jij klaar om doelen te stellen en deze te behalen?

Ben je benieuwd naar hoe snel, sterk of fit je kunt worden, als je gezonde en bewuste keuzes maakt? Wil jij je vetpercentage verlagen en wat kilo’s kwijt? Wil je progressie boeken in het groeien van spiermassa of het verbeteren van je conditie? Maar heb je bijvoorbeeld moeite om te beginnen, te weinig motivatie of iemand nodig die je een duwtje in de goede richting geeft? 

Neem dan contact op met ons en we gaan samen kijken hoe we het voor jou privé-situatie het beste kunnen aanpakken.

Kom in contact

Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact met ons op via het formulier.