Menu Sluiten

ZONNESTUDIO

Zonnestudio Venray zit intern gevestigd bij DioFit, de volledige bovenverdieping is omgebouwd tot een luxe studio. Bij Zonnestudio Venray staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze banken worden na gebruik keurig gereinigd door een van onze medewerkers. Alle cabines voorzien wij van gratis verzorgingsproducten, een handdoekje, een relax hoofdsteun en een lekker snoepje. Onze cabines zijn zeer ruim opgezet. Sfeervol en functioneel ingericht met een kuipstoel, kapstok en grote spiegel. In onze cabines geven we je het gevoel van thuis zijn, een plek waar je je op je gemak zal voelen. Uiteraard kan je de deur afsluiten en in alle rust en veiligheid genieten van zon en warmte.

Zonnestudio Venray gaat voor de beste zonnebanken. Daarom zijn onze zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Wij breiden de studio momenteel uit met nóg een Ergoline zonnebank.

Waarom zonnen bij Zonnestudio Venray?

  • Zonnen vanaf € 5,95
  • Ergoline Zonnebanken
  • 2x Ergoline 1600 Prestige
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ruime openingstijden
  • 361 dagen per jaar geopend
  • Gratis verzorgingsproducten
  • Ruime en sfeervolle cabines

Nieuwsgierig geworden naar onze studio? Kijk dan snel op www.zonnestudio-venray.nl

Wegens lockdown gesloten

Het ziet er naar uit dat de sportscholen woensdag weer open mogen, dit is uiteraard geweldig nieuws! Wij gaan ons daarom voorbereiden op het binnensporten en zullen dan ook vanaf zondag 16 mei 2021 het buitensporten beëindigen. Hoogstwaarschijnlijk word het ons verplicht om in tijdsvakken te gaan werken, mocht dit zo zijn dan zal hier uiteraard nog een verdere update over plaats vinden.

 

Zodra we binnen heropenen zullen we direct 24/7 open gaan, de leden die hier al een druppel voor hebben aangeschaft mogen deze op komen halen op vrijdag 14 en zaterdag 15 mei aanstaande, ook alle leden die de contributie hebben doorbetaald tijdens de lockdown kunnen gratis een druppel ophalen als eerste bedankje. Wij zijn vrijdag aanwezig van 10:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Iedereen die al een druppel gekocht heeft en ook de contributie heeft doorbetaald kan dit bedrag gecompenseerd krijgen door een email te sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp DRUPPEL.

 

Omdat we 24/7 open gaan zullen de bemande tijden bij DioFit veranderen, tijdens de bemande tijden zal er personeel aanwezig zijn als aanspreekpunt en om leden te begeleiden. De bemande tijden zijn doordeweeks van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 14:00 uur. Wil je voor of na deze tijden aanwezig zijn is een druppel noodzakelijk om binnen te komen, ook het verlaten van het pand is na bemande tijden alleen mogelijk met een druppel. LET OP: de druppel is enkel voor het openen van de entree deur, een ledenpas blijft verplicht en is nodig voor het openmaken van de toegangspoortjes.

 

Het is nog mogelijk voor leden om een druppel aan te schaffen, dit kan via www.diofit.nl/24-7-open .