Menu Sluiten

ZONNESTUDIO

Zonnestudio Venray zit intern gevestigd bij DioFit, de volledige bovenverdieping is omgebouwd tot een luxe studio. Bij Zonnestudio Venray staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze banken worden na gebruik keurig gereinigd door een van onze medewerkers. Alle cabines voorzien wij van gratis verzorgingsproducten, een handdoekje, een relax hoofdsteun en een lekker snoepje. Onze cabines zijn zeer ruim opgezet. Sfeervol en functioneel ingericht met een kuipstoel, kapstok en grote spiegel. In onze cabines geven we je het gevoel van thuis zijn, een plek waar je je op je gemak zal voelen. Uiteraard kan je de deur afsluiten en in alle rust en veiligheid genieten van zon en warmte.

Zonnestudio Venray gaat voor de beste zonnebanken. Daarom zijn onze zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Wij breiden de studio momenteel uit met nóg een Ergoline zonnebank.

Waarom zonnen bij Zonnestudio Venray?

  • Zonnen vanaf € 5,95
  • Ergoline Zonnebanken
  • 2x Ergoline 1600 Prestige
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ruime openingstijden
  • 361 dagen per jaar geopend
  • Gratis verzorgingsproducten
  • Ruime en sfeervolle cabines

Nieuwsgierig geworden naar onze studio? Kijk dan snel op www.zonnestudio-venray.nl

Wegens lockdown gesloten

Beste sportvrienden van Diofit,

Met verdriet en pijn in het hart moeten we constateren dat we opnieuw langer verstoken moeten blijven van onze geliefde sportmomenten.

De lockdown is verlengd en dus zal Diofit dicht moeten blijven.

We vinden dit onbegrijpelijk daar een crisis van deze omvang juist vraagt om het gezond houden van je lichaam en geest. Tegelijkertijd dienen wij de maatregelen te respecteren.

Voor wat betreft de abonnementsgelden begrijpen wij dat er vragen zijn.
In een eerder bericht is er al aangegeven dat u altijd contact kunt zoeken bij vragen en/of problemen; ook kun je compensatie aanvragen door een email sturen naar info@diofit.nl met als onderwerp compensatie, wij zullen dan na heropening de gemiste tijd verrekenen.

Als team Diofit hopen we dat het goed gaat met jullie; dat jullie gevrijwaard blijven van ziekte en de moed erin kunnen houden tijdens deze zware tijd.
Tegelijkertijd hopen wij ook op goodwill vanuit jullie als trouwe leden, immers, DioFit kan alleen overleven met jullie steun en solidariteit.

Hopelijk tot spoedig ziens, stay safe en stay healthy.
Samen krijgen wij corona eronder!

Met warme en sportieve groet,

Team Diofit